headerfotoalgemeen.jpg

Home

Welkom op de website van Christopoulos Consultancy.

Christopoulos Consultancy verleent hoogwaardige juridische adviesdiensten op het gebied van het ondernemingsrecht.

Alle advisering door Christopoulos Consultancy kenmerkt zich door gedegen inhoudelijke kwaliteit die op een persoonlijke, zakelijke en efficiënte wijze wordt geleverd. Wat wij met u afspreken, doen wij ook.

Christopoulos Consultancy levert advies dat daadwerkelijk toegevoegde waarde heeft bij de afwegingen die u als bestuurder van een (grote) onderneming of investeerder dient te maken, bijvoorbeeld bij vragen over de bestaande vennootschapsrechtelijke structuur (verhouding raad van bestuur, raad van commissarissen en aandeelhouder(s)) of bij vragen over efficiënte structurering van overnames, samenwerkingsverbanden, participaties en aanverwante transacties (M&A).

Over de verschillende terreinen waarop Christopoulos Consultancy u als ondernemer van professionele advisering kan voorzien, kunt u meer lezen onder het hoofdstuk Specialismen.

U kunt contact met ons opnemen op de volgende manieren:

Christopoulos Consultancy B.V. is statutair gevestigd te Hilversum en geregistreerd bij de Kamer van Koophandel onder nummer 51055074. De algemene voorwaarden van Christopoulos Consultancy B.V. zijn van toepassing op al onze werkzaamheden en bevatten een beperking van aansprakelijkheid. De voorwaarden zijn te raadplegen via onderstaande link naar de algemene voorwaarden. Op al het gebruik van deze website zijn tenslotte de gebruikersvoorwaarden website van toepassing. Deze voorwaarden zijn te raadplegen via onderstaande link naar de gebruikersvoorwaarden website.